Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 13, 2008

THE CURE

Χαρας ευαγγελια ! Οι νεοι CURE ακουγονται εδω .Πιο ποπ απο ποτε . Τον επιασε η Ανοιξη τον Robert Smith., και εχει στο προγραμμα κι αλλα single..

THE E.L.F

Σας εχω αλλο ενα απο τη γη των Aboriginals και των Καγκουρω. Οι E.L.F. ειναι ο εξης ενας Darren Cross και κινειται και αυτος στον ανθοφορο ηλεκτροποπ Αυστραλεζικο κηπο των ηδονων,που μοσχομυριζει υπεροχα τελευταια. Θεωρει τους E.L.O. , K.L.F. , N.W.A. , σαν επιρροες (μαλλον πλακα κανει),ειναι ενας πολυ καλος dj,και το πρωτο e.p. τιτλοφορειται '' STEVIE NICKS HEARTS ''. Περιεχει ποπ που χορευεται και ειναι ιδανικη, τοσο για την πολη οσο και για την εξοχη.Ξερω οτι δεν κρατιεστε και θελετε αμεσως να ακουσετε δειγματα, γι αυτο οριστε : εδω κι εδω . Μου αρεσει και το βιντεο για το ομωνυμο τραγουδι του E.p.,και λεω να το φιλοξενησω..

THE PRESETS

Τους τελευταιους μηνες, ολοενα και μαζευονται εξαιρετικες electro pop και rock κυκλοφοριες απο την Αυστραλια.Υστερα απο τα αλμπουμ των MIDNIGHT JUGGERNAUTS και CUT COPY , η επομενη ενδιαφερουσα κυκλοφορια, ειναι των PRESETS . Το Apocalypso περιεχει δυνατες ,συναρπαστικες συνθεσεις ,που σε κρατανε απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο σε κινηση.Ηλεκρο ροκ ,που φερνει προς το παλιο ,καλο electroclash των αρχων της δεκαετιας μας,αλλα λιγοτερο σκληρο και μηχανικο. Ειναι η πιο πληρης και φιλοδοξη δουλεια του ντουετου, που υστερα απο ενα μετριο (κακο κατα το Pitchfork) ντεμπουτο ( Beams 2006) και μερικα E.P.s,βρισκουν τον ηχο τους και υποσχονται πολλα.Ακουστε αποσπασματα και μαθετε περισσοτερα εδω κι εδω.