Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 2, 2011

Dedication....

Το νέο άλμπουμ του dj φάντασμα.Ο ZOMBY ,υπέγραψε στην 4ad  και το '' Dedication '' είναι το πρώτο για την εταιρεία αλλά το δεύτερο μεγάλο της καρριέρας του..  Έχει στο ενεργητικό ένα κάρο e.p., συμμετοχές ,remix ,συναυλίες στις οποίες δεν εμφανίστηκε ποτέ,το παλιό του '' Tears In The Rain '' σαν κομμάτι στα βίντεο που έπεφταν στα διαλείμματα  του Monster Ball Tour show της Γκαγκά κλπ,αλλά σε αυτό το άλμπουμ ακούτε κάτι που θα μείνει από αυτόν,περισσότερο από τα προηγούμενα... Εκλεπτυσμένη ηλεκτρονική μουσική,αρκετά συναισθηματική και χωρίς περιττά στοιχεία.Φιλτραρισμένη από τα dubstep παρακλάδια,ακούγεται σαν τη μουσική  που δημιουργήθηκε  μόνο στον 21ο αιώνα.   Ο δίσκος είναι μια αφιέρωση σε κάποιον που ο καλλιτέχνης έχασε και του λείπει...Γι' αυτό και η συναισθηματικότητα...11 Ιούλη η επίσημη κυκλοφορία..

Dear Les Friends

Δεν θα σας κεράσουν τάκος ή μπουρίτο. Το πάνε για σούσι αλλά με τη ραδιενέργεια,το αποφεύγουν. Πάρτε μια μπύρα και βολευτείτε.... Οι HOTEL MEXICO ,είναι από το Kyoto και παίζουν φωτεινή ,ψυχεδελική ,ρυθμική,δροσερή ποπ «για να κάνουν τα κορίτσια ευτυχισμένα σ'όλο τον κόσμο » , έχουν κυκλοφορήσει πέρυσι το e.p.'' His Jewelled Letter Box '' , το 7'' '' Ι t's Twinkle/Do You Do You HAIA ''  και φέτος έχουν ένα καινούριο τραγούδι που μάλλον υπερβαίνει κατά πολύ ότι έχουν κάνει ως σήμερα.   Ακούστε το κομμάτι,γίνετε πειρατές , δείτε τί έγραφε πέρυσι το suicide dots και είστε έτοιμοι για αυτό το Γιαπωνέζικο σχήμα έκπληξη.... Dear Les Friends - HOTEL MEXICO by Christos M.

CULTS

Οι λιγοστές κακές κριτικές που συνοδεύουν ή θα συνοδέψουν το άλμπουμ είναι άνευ ουσίας και κακιασμένες.Ειλικρινά αγνοείστε τις....  Οι πολύ περισσότερες θριαμβευτικές έχουν πιάσει το νόημα. Η Madelin και ο Brian  οι CULTS , λάτρεις του φωτός και όχι της μυστικοπάθειας, κυκλοφορούν  το ομώνυμο ντεμπούτο την κατάλληλη εποχή. Τα έντεκα τραγούδια του άλμπουμ περιλαμβάνουν ό,τι αγαπάμε από την ποπ, εκτός από σκληρές κιθάρες (παραπλανητικό εξώφυλλο).  Doo-wop, Phil Spector, Motown,ό,τι γυναικείο σχήμα σας έρχεται στο νου από εκείνη την εποχή, τα φίλτρα των SAINT ETIENNE μαυρισμένα από τον Καλιφορνέζικο ήλιο, φωνητικά- ζαχαρωτά, ενορχηστρώσεις που σταματάνε το χρόνο γύρω στις 4 το απόγευμα και το αεράκι σταθερά στα 3 μποφορ, γερά ρεφρέν και κουπλέ, «γλυκειά», καθαρή παραγωγή, ελαφρότητα, εφηβική κυκλοθυμία, ένα μόνιμο σκίρτημα, νοσταλγία,σχεδόν τα πάντα. Το πρώτο άλμπουμ που του χρόνου, θα μου θυμίζει το καλοκαίρι του 2011...... Πέρυσι ήταν των BEST COAST .... Glory....Εύχο