Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 10, 2009

God Is An Astronaut..(part 2)

Το γλυκό Παρασκευιάτικο βράδυ της ογδόης Μάη, έπεφτε κάπως ελαφρύ για τη μουσική των G.I.A.A ., αλλά όπως αποδείχτηκε (και όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε) δεν πτόησε ούτε τους ίδιους ούτε και το κοινό τους να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο Γκαγκάριν.Έπαιξαν με συναίσθημα και δύναμη ενώ το οπτικό μέρος ήταν απολαυστικό. Η μουσική τους είναι ένα ολόκληρο ηχητικό ταξίδι, μία ηχητική ταινία ,που σε ζωντανές εμφανίσεις όπως και η συγκεκριμένη, κρατά το κοινό καθηλωμένο σε όλη τη διάρκειά του. Παίζει με τη φαντασία και τα όνειρα προκαλώντας τον κάθε ακροατή να την οικειοποιείται ντύνοντας τους προσωπικούς του κόσμους με αυτή. Ειλικρινά, δεν ένοιωθα ότι βρισκόμουν εκεί όλη τη μιάμιση ώρα συν τα ενθουσιώδη encore. Είχα παρασυρθεί-αποτραβηχτεί στα δικά μου "λημέρια" ,που εκείνη τη στιγμή είχαν σαν ηχητική επένδυση κάτι απο τα Fragile ,Fire Flies And Empty Skies,Far From Refuge, Echoes,Zodiac,Route 666 κλπ. Για μερικούς, αυτού του είδους η αποξένωση μπορε

Καλοκαιρινά Ρούχα...

Δεν το φανταζόμουν ποτέ,αλλά να που συμβαίνει. Summer Clothes με φόντο χορευτές.Και στην εκπομπή του Letterman .Οι ANIMAL COLLECTIVE είναι σπουδαία μπάντα και ήταν καιρός να το μάθουν περισσότεροι Αμερικάνοι... Παρεπιπτόντως σήμερα πρωτοφόρεσα τα καλοκαιρινά μου ρούχα και έκανα μιά μακρινή βόλτα απολαμβάνοντας ήλιο και ζέστη. Μήπως ήρθε το καλοκαίρι ?

GAS......

Δεν ήταν ένα dj set από αυτά που ξέρουμε. Δεν είναι ο δισκοθέτης που θ'αράξει δίπλα στον υπολογιστή και απλά θα κάνει κλικ στο επόμενο. Ήταν το σετ που με έκανε να μείνω για πάνω από μία ώρα (ατομικό ρεκόρ) να το ακούω,να το χορεύω και να χαίρομαι που ακόμα υπάρχουν djs να χτυπιούνται στα ''ντεκ'' ή ,στη συγκεκριμένη περίπτωση ,και στον τοίχο. Η επιλογή των κομματιών ήταν απ' όλα αυτά που ακούγαμε στα mixtape του κατα καιρούς και ήταν όλα διαλεχτά .. Από τη δεκαετία του '60, για λίγο δυστυχώς ,σε κλασσικά χιπχοπ και τσιφτετέλια (και πάλι γιά λίγο ,δυστυχώς) μέχρι dubstep και αφηρημένα ρυθμοειδή που θα ακούμε και στην επόμενη δεκαετία. Μακάρι να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής..