Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 25, 2009

Πικρά Γεύσις (με περισπωμένη)

Όλη η αλήθεια για τα παιδιά του '78 ... Φρέσκο ακόμα και σ'ένα αιώνα.Η Ελληνική ποπ στα κορυφαία της. ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ .... Μήπως δεν το έχετε ακόμα αγοράσει ?''Θα σας φάω ολουνούς!''.Εμένα περιμένετε να σας το πω ,μωρέ ?

Δες τώρα να μαθαίνεις....

Ο NOSAJ THING εξηγεί ανάμεσα σε αποσπάσματα από ζωντανή εμφάνιση ,πώς περίπου φτιάχνει μουσική .Επίσης εξήγει πώς επηρεάστηκε και από πού, για να καταλήξει στην αλλόκοτη και εξωτική ηλεκτρονική ατμόσφαιρα του'' Drift ''..Γνώση της Αγγλικής ,απαραίτητη. Θα ακολουθήσει διαγώνισμα.... Yours Truly Presents: Nosaj Thing from Yours Truly on Vimeo .

Κυριακή Πρωί......

Η Φθινοπωρινη αλλαγή ώρας ,μου υπενθυμίζει πόσο πολύ χρειαζόμαστε επέκταση χρόνου.Με δεδομένα τα τρελλά και ανεξέλεγκτα ωράρια εργασίας-δουλείας και με ένα σωρό εκκρεμότητες ,το να μην υπάρχει ελεύθερος προσωπικός χρόνος, αρκετός ελεύθερος χρόνος ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Ο προσωπικός χρόνος,ισορροπεί το πνεύμα,το σώμα ,τη ψυχή είναι το αντίβαρο σε μια ολοένα ασφυκτική κοινωνική ζωή, ένας τρόπος αποσυμπίεσης ,μία ανακωχή με το περιβάλλον.  Αλλιώς  ο λόγος και η αιτία της ύπαρξης μέσα στον κοινωνικό περίγυρο, εξαφανίζονται. Ο υπόλοιπος χρόνος φεύγει από τα χέρια σαν νερό...Το κινούμενο άγχος που βλέπεις στο δρόμο ,ανήκε κάποτε στο Ανθρώπινο Γένος..... Σήμερα ήταν ένα Κυριακάτικο πρωινό από αυτά που ονειρευόμουν  πάντα.Με περισσότερο ύπνο,με περισσότερο χρόνο για ο,τιδήποτε. Περισσότερη μουσική εννοείται. -JONATHAN RICHMAN,PAULA FRASER, σε λίγες μέρες στην Αθήνα,δύο εναπομείναντες ρομαντικοί που η λέξη τροβαδούρος δεν θυμίζει γραφικούς μετα Ντυλανικούς βαρύγδουπους που νομίζουν ότ

Treat ! Treat !!

Και που ν'ακούσετε το υπόλοιπο άλμπουμ.... Οι DEAD MAN'S BONES σ'ένα παράξενο,αλλόκοτο,ρομαντικό,θεοσκότεινο,ώρες ώρες μακάβριο αλλά ποιητικό ντεμπούτο,με παιδική χορωδία να τραγουδά για φαντάσματα και έρωτα.Το βίτσιο του Καναδού ηθοποιού Ryan Gosling ,του φίλου του Zach Shields και της παιδικής χορωδίας του Silverlake Conservatory,κερδίζει ολοένα καλές εντυπώσεις και μάλλον το αξίζει. Νοσταλγία και χαμένη αθωότητα ντυμένη κατάλληλα για το Halloween,που απ'ότι φαίνεται θα πάρει τα περισσότερα γλυκά.