Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 2, 2009

τοπ-5 : 05/02-02/03 -2009

1. Dirty Bomb - FILASTINE 2. Inspiration Information - MULATU ASTATKE & THE HELIOCENTRICS 3. Invaders Must Die - THE PRODIGY 4. The Century Of Self - ..AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD 5. The Future Will Come - THE JUAN MAC LEAN Οχι και τοσο συνεπης η συχνοτητα του top-5,αλλα αυτη η φρεσκια πενταδα απο τα αλμπουμ που μου αρεσαν πιο πολυ τις τελευταιες μερες, δειχνει ποσο καλα πηγαινει το 2009 μουσικα σε συγκριση με την πολιτικοκοινωνικη κατρακυλα του. Προβλεψαμε τις αρνητικες κριτικες για το 3 (ηταν αναμενομενες και προβλεψιμες ), αλλα προτιμησαμε να το χορεψουμε παρα να το αναλυσουμε .Ποιος τις γ@#@& τις κριτικες οταν λειτουργει ακομα η παλια καλη συνταγη ? Το ιδιο ισχυει για το 4 και τις για αλλη μια φορα μαγικες κιθαρες τους. Το 5 ειναι ενα πανεμορφο ηλεκτρο που μονο ενας Maclean θα εφτιαχνε. Οσο για τα δυο πρωτα , απλα ειναι συγκλονιστικα..

30 minutes of bounce and grit...

Εχει την τιμητικη του αυτες τις μερες.Ενα ηφαιστειακο dj mix του FILASTINE για τη σειρα Blentcast ,μπορειτε να κατεβασετε απο'δω και να μαθετε περισσοτερα απο εκει . Οταν πατησετε το play, δεν υπαρχει γυρισμος. Υπερτατο και περα απο τα ορια. Καποιος εκει απο τη Λαιφο η' το Συνκ ακουει ?

FILASTINE

Δηλωνει πολιτης του κοσμου ,ζουσε για πολυ καιρο στο Σηατλ οπου συμμετειχε σε δυο μπαντες ( ¡TchKung! και The Infernal Noise Brigade ), με εντονη ακτιβιστικη δραστηριοτητα στη διαρκεια της δεκαετιας του '90. Τα τελευταια χρονια ζει στη Βαρκελωνη και δημιουργει σαν FILASTINE , μουσικη γεματη αστικους ρυθμους,ανατολιτικες και Βορειοαφρικανικες επιρροες. Το δευτερο αλμπουμ του Dirty Bombs , ειναι μια εξυπνη μιξη απο dubstep, dub ,hip hop (στα Αραβικα,Γαλλικα και Ισπανικα),αμανεδες και φλαμενκο ,τοσο καλα ταιριασμενα που το τελικο αποτελεσμα, φερνει πονοκεφαλο σε αυτους που θελουν να το καταταξουν καπου και επαναληπτικα παιξιματα μεχρι τελικης πτωσεως σε αυτους που δεν περνανε απο μουσικολογικο κοσκινο οτιδηποτε ακουν. Η ηχοχρωματικη και ρυθμικη ποικιλια του αλλα και το πολιτικο στιγμα του(ξεκινωντας απο το εξωφυλλο), ανεβαζουν τον αισθητικο πηχυ ψηλα για φετος και μα τα αβυσσαλεα μπητ, δυσκολευομαι ακομα υστερα απο εικοσι ακουσματα τον τελευταιο μηνα, να βρω μια πειστικη περιγρα