Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 25, 2008

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008; Part 27

27. Partie Traumatic - BLACK KIDS Αγαπηθηκε πολυ και μια βολτα στα μπλογκς το αποδεικνυει.Απο τοτε που πρωτοεδωσαν δωρεαν το πρωτο τους E.P.( Wizard Of Ahhhs!! ) , φανηκε οτι θα προκαλουσαν θορυβο.Το αλμπουμ τους, που συμπεριλαμβανει τα επτα απο τα οκτω τραγουδια του E.p. και μερικα ακομα, ειναι ενας παρτυ δυναμιτης, που δε λεει να βαλει φρενο στην ορμη του αλλα και στα σκιρτηματα του.Οι επιρροες ,αρκετες, αλλα, προς τιμην τους, τις ξεπερνουν και δινουν το προσωπικο τους, ευκολα αναγνωρισιμο,ηχητικο στιγμα. Αρκετα ειπα,ομως...Ωρα για το παρτυ της ζωης σας...

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008; Part 28

28. Songs In A&E - SPIRITUALIZED Ο Jason επανηλθε στο προσκηνιο , πιο υγιης απο ποτε. Εχει να μας πει πολλα και το κανει τραγουδοντας, ειλικρινη και συναισθηματικα τραγουδια, που, τουλαχιστον εδω ,στο παντα φιλοξενο γι'αυτον, Σπιτι συγκινησαν αρκετα. Ακουω τα τραγουδια του σαν να ακουγα καποιο παλιο φιλο μου.Και αυτη η αμεσοτητα ειναι αυτη που μετραει εδω. Και μετρησε πολυ.

Χαρουμενα ,Ευτυχισμενα,Ονειρικα..Χριστουγεννα

Το Σπιτι Με Τα Παραξενα σας ευχεται Ευημερια , Δημιουργικοτητα , Οραμα , Ξεκαθαρισμα , Αποεμπλοκη , Απλοτητα, Αγαπη , Ευτυχια , ΥΓΕΙΑ , χρημα κλπ. Τα φετινα Χριστουγεννα εχουν μια θλιψη παραπανω ,λογω γεγονοτων, αλλα η ζωη συνεχιζεται ,τα παντα επαναδημιουργουνται και τιποτα δε μενει πισω ,αν δε το θελουμε... Χρονια πολλα στους συνονοματους bloggers και ευχες για μια υγιη, στα μυαλα της ,μπλογκοκοινωνια. Αυτα..

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008; Part 29

29. Plutonium Blonde - THE LEGENDARY PINK DOTS Δεν γινοταν αλλιως. Ξερω οτι η αστειρευτη παραγωγικοτητα των Ροζ Κουκιδων ,μπορει να εχει τρελλανει η καταπιεσει ακομα και τους πιο φανατικους φιλους τους,αλλα το φετινο τους ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχουν κανει αυτη τη δεκαπενταετια.Μουσικη ενος αλλου πλανητη , που μοιαζει μονο με τον εαυτο της και δεν εχει μετρα και σταθμα συγκρισης με οτιδηποτε ακουγεται στον πλανητη αυτη τη στιγμη . Ενα καλειδοσκοπιο ονειρων,ψυχικων αναταραξεων,αναμνησεων,οραματων που δεν ειναι για ολους δυστυχως ,αν και απευθυνεται σε οτι εχει ψυχη και μπορει να ονειρευεται. Το ''Plutonium Blonde'' ειναι μια ηχητικη εμπειρια.Βουτας στα βαθεια ,χανεσαι,εξαφανιζεσαι απο την πραγματικοτητα ολοσχερως και καποια στιγμη θελεις να μεινεις μονιμα εκει.'' Sing While You May '''

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008; Part 30

30. Dear Science - TV ON THE RADIO Μετα απο δυο δισκους, ηχητικης φρεσκαδας και απολαυσης ηρθε το φετινο τριτο,για να καθιερωσει το σχημα σαν ενα απο τα πιο σημαντικα στο χωρο. Το '' Αγαπητη Επιστημη '' εχει τον ηχο που οσο και να προσπαθησεις, ποτε δεν μπορεις να περιγραψεις , κατανοησεις η εξοικειωθεις επαρκως, αν δεν ''ζησεις'' μαζι του για καμποσες ακροασεις.Δεν του φαινεται στην αρχη αλλα μετα απο λιγα ακουσματα σε πειθει , για το ποσο συγχρονος,φρεσκος και ανανεωτικος ειναι για το ειδος. Δε θυμιζει τιποτα συγκεκριμενο, παρ'ολη τη διαφανεια των επιρροων,εχει τη δικια του ηχητικη σταμπα. Ειναι πλεον ηχος αναφορας για τη μουσικη που θα γινει στο μελλον και η αποδοχη του ειναι καθολικη απο τα σχετικα περιοδικα και μπλογκ. Ανανεωνει τ'αυτια..