Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μην πυροβολειτε τους BLOGGER !

''Ο 27χρονος blogger Kevin Cogill συνελήφθη προχτές στο Λος Αντζελες ως υπεύθυνος για τη διαρροή στο διαδίκτυο των νέων τραγουδιών των Guns N' Roses μέσα από το άλμπουμ 'Chinese Democracy'. Ο Cogill οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 10.000 δολλαρίων. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ανέβασε στην ιστοσελίδα του τον περασμένο Ιούνιο εννέα ακυκλοφόρητα τραγούδια της μπάντας. Οι κατήγοροί του ισχυρίζονται ότι το γεγονός αυτό θα προκαλέσει σημαντική οικονομική ζημιά στο συγκρότημα.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι Guns N' Roses δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση
''.[απο το AVOPOLIS]
''Ελπιζω να σαπισει στη φυλακη !'' δηλωσε ο πρωην κιθαριστας του γκρουπ SLASH.''Θα επηρρεασει τις πωλησεις του αλμπουμ και δεν ειναι δικαιο.''
Το Σπιτι εχει να δηλωσει οτι:
α) Συμπαρασταση στον μπλογκερ.Οι τελειωμενοι Guns 'N' Roses,εχουν σπασει τα καρυδια των λιγοστων οπαδων τους,με την ημερομηνια της κυλοφοριας, του,εδω και αιωνες, καινουριου αλμπουμ τους.Τι στο καλο ? Κοκκαλα εχει? Να λοιπον, γιατι ο φιλτατος μπλογκερ, ανεβασε καποια τραγουδια, που ενας OZZY ξερει πως τα βρηκε.Βαρεθηκε να περιμενει.
β) Εχουν ακομα οπαδους οι G'N'R ?
γ) Το να ανεβαζεις δισκογραφια πριν την επισημη κυκλοφορια της,ειναι οπως παλιοτερα που οι εταιρειες, μοιραζαν προμο σε επιλεγμενους σταθμους ,εφημεριδες,ντιτζει.Μονο που τωρα δεν υπαρχει η ''Ελιτ'' .Υπαρχει ο κοσμος..Πιο δημοκρατικο...Ο αγοραστης πρεπει να ξερει τι θα αγορασει.
Ξερετε απο τι σκουπιδι εχω γλιτωσει με το P2P? Γιατι μπορω να ακουσω και να κρινω μονος μου. Αυτοι που κυκλοφορουν ''καλο πραμα'', δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα.Δε θα χασουν τα λεφτα τους.Και θα τους αγαπαει και ο κοσμος. Να γιατι ο Σλας ,το ''παιζει'' σκληρος.Ξερει ,οτι τωρα πια ,ειναι για τα μπαζα το παλιο του γκρουπ και οτι ο δισκος, ετσι κι αλλιως δε θα πουλησει. Ξερει οτι οι ''ροκ'' σταση μονο γελιο προκαλει.Λογικο να φοβαται.Αλλα ειπαμε ''Της κοντης ψ##ης οι τριχες της φταιγανε''.

Οντως, Σλασσ :Δεν ειναι δικαιο ο πολυδιαφημισμενος θορυβος της επιστροφης να παει στραφι.Ποιος θα ''τσιμπησει'' μετα τη διαρροη?Ο κοσμος δεν αγοραζει ''γουρουνι στο σακκι'' ,πια..
δ)Ποιος χεστηκε για την επιστροφη των Guns 'N' Roses?
ε)Φετος, μου εχει στοιχισει που δεν υπαρχει ενας καλος ορθοδοξος ροκ δισκος να ακουσω.Περυσι ειχαμε τους KINGS OF LEON και τους WHITE STRIPES.Φετος το ροκ μηνυει κοσμο..
στ)Συγχυστηκα ,νυχτιατικα..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαργαριτάρι. Το νέο άλμπουμ της May Roosevelt.

 Έξι παρά κάτι χρόνια μετά το '' Junea '', η  May Roosevelt   επέστρεψε με τον νέο της δίσκο '' Pearl ''. Το '' Junea '' «διαδραματιζόταν» σε ένα περιβάλλον τεχνητού κόσμου, μουσικής Α.Ι. αλλά δημιουργημένο με κυριαρχική αντιπαραβολή του πνευματικού και συναισθηματικού κόσμου πάνω στα μικροκυκλώματα. Το νέο της άλμπουμ είναι εξίσου αιθέριο αλλά υπάρχει λιγότερη τεχνολογία, λιγότερη διάθεση για ρυθμικό συγχρονισμό με την πραγματικότητα και περισσότερα φυσικά έγχορδα. « Στις δέκα συνθέσεις του πέμπτου της δίσκου, τα synthesizers της May Roosevelt συναντούν για πρώτη φορά τους ήχους ενός κλασικού κουαρτέτου εγχόρδων. Νεοκλασική μουσική και ρομαντική electronica συνδυάζονται, με το theremin να πρωταγωνιστεί, τυλίγοντας το ορχηστρικό αυτό ηχητικό σύνολο, άλλοτε σε διάλογο με τα απαλά φωνητικά της May Roosevelt και άλλοτε δημιουργώντας τους δικούς του αιθέριους κόσμους », αναφέρει το δελτίο τύπου και αυτή είναι η πλήρης εικόνα ως προς τη δομή κ

MEET UP! festival_ MAKE ME HAPPY RECORDS 7 YEARS ANNIVERSARY, death disco, 3_4.11.2023.

  Επτά χρόνια δραστηριότητας γιόρτασε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η make me happy! records . Η εταιρεία στο πνεύμα της πρώτης «αθώας» εποχής των ανεξάρτητων εταιρειών συνεχίζει και ελπίζουμε να συνεχίσει με το πνεύμα και την όρεξη σε ακόμα δημιουργικότερα επίπεδα για περισσότερα χρόνια ακόμα. Χωρίς να έχει ξεπουλήσει τη βασική της αρχή, έχει φτάσει σε σημείο που κυκλοφορίες της έχουν και διεθνή διανομή και πολύ καλή φήμη στους σχετικούς κύκλους της ανεξάρτητης κιθαριστικής ποπ και ροκ.  Κάθε κυκλοφορία της έχει την ποιότητα και τη σφραγίδα εγγύησης ότι αυτό που αγοράζει και ακούει ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν θα τον απογοητεύσει στη χειρότερη περίπτωση και στην καλύτερη θα τον συντροφεύει σε κάθε δραστηριότητα.  Το διήμερο που μας πέρασε θα είχε όλο το δημιουργικό ρόστερ της να γιορτάζει αλλά τελικά δύο μπάντες ( MODEL SPY  και TA TOY BOY ) δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή λόγω ανωτέρας βίας.  Η πρώτη μέρα είχε κυρίως νοσταλγικό χαρακτήρα, θα ήταν μία κοινότυπη περιγρα

Yodashe: Η επιστροφή!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με την Yodashe και το πρώτο προσωπικό της single ‘ ’ Take Your Time ’’. Πρόσφατα μας ενημέρωσε ότι τα περασμένα δύο χρόνια ήταν «χαμένη» στα στούντιο του Πανεπιστημίου Goldsmiths στο Λονδίνο σπουδάζοντας μουσική παραγωγή. Πλέον οι σπουδές ολοκληρώθηκαν και σαν πτυχιακή έχει ετοιμάσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε δικιά της παραγωγή, φυσικά, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συμβουλές και γνώση από τον επιβλέποντα καθηγητή της Mikko Gordon , παραγωγό και μηχανικό ήχου που όχι μόνο διδάσκει και έχει δημιουργήσει το στούντιο του πανεπιστημίου αλλά έχει συνεργαστεί με τους ARCADE   FIRE , Gaz  C oombes και κυρίως με τους THE SMILE και τον Nigel Godrich . Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και τραγούδια να μοιραζόμαστε από αυτό μέσα από τις εκπομπές και εδώ, προς το παρόν θα ξεκινήσουμε το «ζέσταμα» με δύο τραγούδια που δεν θα υπάρχουν στο άλμπουμ. Το ‘’ Salarywom