Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

..And My Angels Will Sing For You...: a mixtape of beloved 2015 releases / JULY 2015


- Το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησε με πολλές επιστροφές από αγαπημένα σχήματα και καλλιτέχνες του Σπιτιού Με Τα Παράξενα. Οι δίσκοι τους, είναι σε κάθε ετήσια λίστα και η κυκλοφορία τους αποτελεί πάντα γεγονός όχι μόνο εδώ αλλά και έξω. 
Επειδή οι καταστάσεις σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολες, η μουσική τους είναι πάντα κάτι σαν σωτήρια λέμβος και η υπερβολή είναι βάσιμη.
Μάζεψα όλες τις σημαντικότερες κυκλοφορίες και επιστροφές ταυτόχρονα σε ένα γρήγορα φτιαγμένο mixtape και το μοιράζομαι μαζί σας. Ήδη από τις ακροάσεις καταλαβαίνω ότι δεν το ανέβασα μάταια και όπως καταλάβατε παρ' όλο που έχω την επιθυμία να γράψω για πολλά άλμπουμ που παρουσιάζουν ενδιαφέρον τελευταία, τα αφήνω για αργότερα και μαζί με τις εξελίξεις έχω το συγκεκριμένο mixtape για την επαφή μου με την πραγματικότητα που θα ήθελα να μας περιβάλλει όλους..


- Summer of 2015 started with great comebacks of my very  favorite artists knocking at my door.
As you probably aware of, their records and songs are the usual suspects in every blog's annual list of their release year and usually they are records that I use for music shelter if things get rough. This Summer our country is with the back against the wall, pressed and pushed by almost everyone, facing the biggest crisis since the 7 year dictatiorship between 1967-1974. 
Usually I can't listen more and my eyes and ears are turned directly to the sociopolitical updates during those periods of crisis. But this summer I couldn't, fortunately, avoid all those wonderful releases gathered the right time to push me a bit further in a less depressed state so I am comparing this incident with the raid of angels from the skies to save listeners like me from the current moody reality. So I gathered them all, sharing their comforting energy with you in this mixtape.. 
I need to thank all the artists that are included here even if they are not aware of it but I need to express my deepest gratitude for stopping by my player the right time, in this difficult period...Bless you all!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαργαριτάρι. Το νέο άλμπουμ της May Roosevelt.

 Έξι παρά κάτι χρόνια μετά το '' Junea '', η  May Roosevelt   επέστρεψε με τον νέο της δίσκο '' Pearl ''. Το '' Junea '' «διαδραματιζόταν» σε ένα περιβάλλον τεχνητού κόσμου, μουσικής Α.Ι. αλλά δημιουργημένο με κυριαρχική αντιπαραβολή του πνευματικού και συναισθηματικού κόσμου πάνω στα μικροκυκλώματα. Το νέο της άλμπουμ είναι εξίσου αιθέριο αλλά υπάρχει λιγότερη τεχνολογία, λιγότερη διάθεση για ρυθμικό συγχρονισμό με την πραγματικότητα και περισσότερα φυσικά έγχορδα. « Στις δέκα συνθέσεις του πέμπτου της δίσκου, τα synthesizers της May Roosevelt συναντούν για πρώτη φορά τους ήχους ενός κλασικού κουαρτέτου εγχόρδων. Νεοκλασική μουσική και ρομαντική electronica συνδυάζονται, με το theremin να πρωταγωνιστεί, τυλίγοντας το ορχηστρικό αυτό ηχητικό σύνολο, άλλοτε σε διάλογο με τα απαλά φωνητικά της May Roosevelt και άλλοτε δημιουργώντας τους δικούς του αιθέριους κόσμους », αναφέρει το δελτίο τύπου και αυτή είναι η πλήρης εικόνα ως προς τη δομή κ

MEET UP! festival_ MAKE ME HAPPY RECORDS 7 YEARS ANNIVERSARY, death disco, 3_4.11.2023.

  Επτά χρόνια δραστηριότητας γιόρτασε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η make me happy! records . Η εταιρεία στο πνεύμα της πρώτης «αθώας» εποχής των ανεξάρτητων εταιρειών συνεχίζει και ελπίζουμε να συνεχίσει με το πνεύμα και την όρεξη σε ακόμα δημιουργικότερα επίπεδα για περισσότερα χρόνια ακόμα. Χωρίς να έχει ξεπουλήσει τη βασική της αρχή, έχει φτάσει σε σημείο που κυκλοφορίες της έχουν και διεθνή διανομή και πολύ καλή φήμη στους σχετικούς κύκλους της ανεξάρτητης κιθαριστικής ποπ και ροκ.  Κάθε κυκλοφορία της έχει την ποιότητα και τη σφραγίδα εγγύησης ότι αυτό που αγοράζει και ακούει ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν θα τον απογοητεύσει στη χειρότερη περίπτωση και στην καλύτερη θα τον συντροφεύει σε κάθε δραστηριότητα.  Το διήμερο που μας πέρασε θα είχε όλο το δημιουργικό ρόστερ της να γιορτάζει αλλά τελικά δύο μπάντες ( MODEL SPY  και TA TOY BOY ) δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή λόγω ανωτέρας βίας.  Η πρώτη μέρα είχε κυρίως νοσταλγικό χαρακτήρα, θα ήταν μία κοινότυπη περιγρα

Yodashe: Η επιστροφή!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με την Yodashe και το πρώτο προσωπικό της single ‘ ’ Take Your Time ’’. Πρόσφατα μας ενημέρωσε ότι τα περασμένα δύο χρόνια ήταν «χαμένη» στα στούντιο του Πανεπιστημίου Goldsmiths στο Λονδίνο σπουδάζοντας μουσική παραγωγή. Πλέον οι σπουδές ολοκληρώθηκαν και σαν πτυχιακή έχει ετοιμάσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε δικιά της παραγωγή, φυσικά, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συμβουλές και γνώση από τον επιβλέποντα καθηγητή της Mikko Gordon , παραγωγό και μηχανικό ήχου που όχι μόνο διδάσκει και έχει δημιουργήσει το στούντιο του πανεπιστημίου αλλά έχει συνεργαστεί με τους ARCADE   FIRE , Gaz  C oombes και κυρίως με τους THE SMILE και τον Nigel Godrich . Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και τραγούδια να μοιραζόμαστε από αυτό μέσα από τις εκπομπές και εδώ, προς το παρόν θα ξεκινήσουμε το «ζέσταμα» με δύο τραγούδια που δεν θα υπάρχουν στο άλμπουμ. Το ‘’ Salarywom