Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 6, 2008

Καταρεοντας στο σκαλοπατι σου.

Καταγονται απο το Γκετεμποργκ της μελαγχολικης Σουηδιας, αλλα θα ηθελαν να ζουν στη Μεσογειο.Κυκλοφορησαν το δευτερο μινι αλμπουμ τους '' No Way Down ''προσφατα και εχουν βαλθει να μην πατησουν το ποδι τους στη Γη.Οι AIR FRANCE μεσα σε εικοσιτεσσερα λεπτα , τα μαζευουν και μετακομιζουν σε ησυχες παραλιες ,με λιγο κοσμο και πολυ δροσια. Εχουν το καλυτερο τραγουδι που εχω ακουσει ως τωρα για '' Τα Απογευματα Του Ιουνη '' και ενα απο τα καλυτερα τραγουδια για φετος .Το '' Collapsing At Your Doorstep ''.Παρακαλεστε το τοπικο δισκαδικο να φερει αυτο το ηλεκτροτροπικο κομψοτεχνημα στο σκαλοπατι σας, πριν τελειωσει το καλοκαιρι ...Μεχρι τοτε, δυο κλικ του ποντικιου πανω στους τιτλους που σας δινω και εχετε δυο ακομα δειγματα που θα ομορφηνουν το καλοκαιρι σας. '' να 'στε ευτυχισμενοι ,να το εισιτηριο ''[Σοηδικη παροιμια απο τους AIR FRANCE]]

Στο Παρελθον..

Δεν ξερω τι με πιανει καθε καλοκαιρι και ανατρεχω στη δεκαετια του 60,ακουγοντας παλια γκαραζ και ψυχεδελικα τραγουδια. Παντα υπαρχει ενα τουλαχιστον που θα μου κολλαει στο μυαλο μεχρι το τελος του αλλα και μερικα καλοκαιρια μετα.Αυτο το καλοκαιρι υπαρχει μια Γαλλικη εκδοχη,σε ενα απο τα πιο αγαπημενα μου γκαραζοψυχεδελικα ολων των εποχων.Εχει αυτο το killer riff,που ακομα προσπαθω να βρω αν προερχεται απο μουσικους αυτου του κοσμου η ηρθε απο Αλλου.Εκτυφλωτικο,εθιστικο,μυστηριωδες, συναρπαστικο.Σαν κλειδι σε αλλες διαστασεις. Ενα ριφ ενσωματωμενο σε ενα απλο, με ομορφη μελωδια , ψυχεδελογκαραζ αριστουργημα στην εκδοχη των WE THE PEOPLE που κρατα τη μυστηριωδη του γοητεια ακομα και στην πιο τσαχπινικη Γαλλικη εκδοχη του απο τη DELPHINE .

Κλασικ

Το επαιξαν και στο Ejekt . Ηθελα να το βρω, αλλα, αυτο επεσε επανω μου,τελικα.Η πρωτη πρωτη κυκλοφορια του '' Ηρακλη και το Αισθημα ''. Με πολυ αγαπη για σας.Συν το '' Αθηνα '' οπως το επαιξαν ζωντανα, στο εν λογω φεστιβαλ.

Rarefourtyfour

Αυτη τη βδομαδα ,ενα τραγουδι των Ολλανδων BETTIE SERVEΕRT ,μεσαιας κατηγοριας indie pop σχηματος, που ηχογραφει ακομα και σημερα καλα ποπ τραγουδια .Το '' Brain Tag '',υπηρχε στο δισκακι που συνοδευε το '' Palomine '',και ειναι τυπικο δειγμα επιρροης απο THROWING MUSES . Για μια εβδομαδα θα το βρισκετε,οπως παντα, εδω .Περισσοτερες πληροφοριες για το σχημα και πληρης δισκογραφια, εκει .