Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 16, 2008

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008: Part 44

44. Images Of Sigrid - PONI HOAX Τους μαθαμε για τα καλα φετος. Δυο καταπληκτικες συναυλιες ,η μια καλυτερη απο την αλλη,και ενα αλμπουμ που μαζευει επιρροες απο παντου, αλλα ειναι και ακουγεται εντελως συγχρονο. Χορευτικο , γεματο ενταση ,παθος,λιγο μελοδραμα, λιγο κιτς, πολυ ενεργεια,κομψες ενορχηστρωσεις , το '' Images Of Sigrid ''( αφιερωμενο σε μια φανατικη οπαδο τους ) ειναι γεματο σινγκλς που θα μπορουσαν να χτυπανε νουμερο 1 για πλακα , σε καποιο δικαιοτερο κοσμο.

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008: Part 45

45. The Slip - NINE INCH NAILS Παγιο αιτημα τα τελευταια χρονια ,να τους φερει καποιος επιτελους και στη χωρα μας. Τα live τους ειναι τοσο εκρηκτικα που δε σου φτανει να τα βλεπεις σε dvd ,μονο .Θελεις ολο το πακετο.. Θα μπορουσα να εχω τη Ghost ''σονατα'' τους αντι γι' αυτο η θα μπορουσα να εχω και τα δυο. Θα μπορουσα να το εχω στα δεκα πρωτα . Προτιμω εδω . Σαν βομβα σε θεμελια. Ειναι απο τα σημαντικοτερα γκρουπ της εποχης. Οσο ο Δυτικος πολιτισμος καταρρεει, ο βρυχηθμος του Trent Reznor και το σκληροπυρηνικο ροκ του υπολοιπου γκρουπ δε θα ειναι ποτε ''ξεπεσμενο'', '' παρακμιακο'', ''κουρασμενο'',''συνηθισμενο''. Θα ειναι παντα το ξυπνητηρι οταν θα πεφτουμε στην Νιρβανα της πλαστικης ευτυχιας μας . Eιναι και δωρεαν.Αλλα μην περιμενετε να το δειτε σε πολλες λιστες,ισως να μην μπει και σε καμμια αλλη εκτος απο τη δικη μας, παρ'ολα αυτα. Ειναι πολυ ''ενοχλητικο''.. Το '

50 Ways To Leave Your Lover : Οι Δισκοι Του 2008 Part 46

46. Made In The Dark - HOT CHIP Τριτο αλμπουμ και καλυτερο ,και δε λενε να σταματησουν να δημιουργουν ξεχωριστη,απολαυστικη,ζωντανη ηλεκτρονικη ποπ μουσικη ,βασανιζοντας παραγωγικα πασης φυσεως παλια και και καινουρια μηχανηματα. Ακουγεται φρεσκο και συγχρονο ,ευχαριστο και περιπετειωδες. Το ακουω ακομα και σημερα, υστερα απο 11 μηνες, με τον ιδιο ενθουσιασμο. Σχεδον κλασσικο για το ειδος, σε αυτο το Σπιτι ..