Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 19, 2009

Ειχε Παλιοκαιρο...

Ειναι αποσπασματα απο το καινουριο βιντεο των GLASVEGAS , Flowers And Football Tops ,που αποκλειστικα, το βλεπετε εδω . Ομορφο ,νοσταλγικο βιντεο και ναι ειναι μια αφορμη να σας υπενθυμισω ποσο σπουδαιο σχημα ειναι..

WHALESOUND

'' Ο ηχος της Φαλαινας '' ειναι το ονομα για τις προσωπικες ηχογραφησεις του AZEEM KHAN , τραγουδιστη των PEOPLE WILL BLINK . Τα πεντε τραγουδια του που ακουγονται στο myspace , εχουν ενα τονο επιρροες ( Syd Barret , Robyn Hitchcock , Flaming Lips , Animal Collective , Lcd Soundsystem κλπ),αλλα και γερες,μελωδικες και ενορχηστρωτικες,βασεις.Τραγουδια με ξεχωριστη ομορφια ,που ακουγονται ευχαριστα και σε συνεχη επαναληψη. Περιμενω με ανυπομονησια την κυκλοφορια του πρωτου αλμπουμ, Teardrop Suitcase μεσα σε αυτη τη χρονια . Προς το παρον ενα δωρακι και η διευθυνση για αυτα τα υπεροχα τραγουδια. Οσο για τους People Will Blink , στα επομενα..

The Way You Look..

Οι VAN ALLEN BELT ,εχουν αναρτησει καινουριο τραγουδι εδω και ενα μηνα στο myspace. Ειναι προπομπος του νεου αλμπουμ Superpowerfragilis , που κυκλοφορει σε λιγο καιρο (ομιχλωδεις οι πληροφοριες για την ακριβη ημερομηνια). Στο γνωστο νοσταλγικο , και λιγο πικροτερο αυτη τη φορα ,easy listening ψυχεδελοποπ στυλ τους που τοσο αρεσει εδω Στο Σπιτι.. Ακουστε / Διαβαστε ...