Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 4, 2009

PURE AT HEART..

Περυσι ειχαμε τις VIVIAN GIRLS και τους CRYSTAL STILTS , να μας μεταφερουν, ετσι απλα, σε μουσικες που μας βοηθουσαν να ονειρευομαστε ,να ελπιζουμε και να ερωτευομαστε,16-20 χρονια πριν. Φετος, ειναι η σειρα των THE PAINS OF BEING PURE AT HEART να κανουν το ιδιο αλλα και να κερδιζουν τις περισσοτερες εντυπωσεις απο τα δυο προαναφερθεντα σχηματα. Το πρωτο ομωνυμο μινι τους , περιεχει δεκα υμνους για την νεοτητα και την Ανοιξη της ψυχης. Ρετρο οσο δεν παει, αγνο οσο λευκο ειναι το λευκοτερο,ομορφαινει οσο δεν παιρνει τη φετινη,μουρτζουφλα ανοιξη και εξαπλωνεται σαν επιδημια παντου στη μπλογκοσφαιρα. Άλλα, δε θα πω.Εχουν μιλησει πολλοι πριν απο μενα ,γι'αυτους..Απλα περιμενα την εποχη,για να κοσμησω Το Σπιτι με το πιο ομορφο ποπ στολίδι για φετος. Περισσοτερα τον Ιουνη..

THE TWEES

.... Κι ενω οι STROKES ακομα παιδευονται για το πως θελουν ν'ακουγεται ο επομενος δισκος τους, μπαντες απο τη Νεα Υορκη δεν εχουν προβλημα να ακουγονται οπως αυτοι στο Is This It . Οι TWEES , τρεις φερελπιδες μουσικοι,απο το Long Island N.Y. , αντρο πολλων emo συγκροτηματων, οχι μονο ξεχωριζουν απο τα μαυροντυμενα και ''τεθλιμμενα'' -μεχρι να φυγει το eye-liner- πιτσιρικια,αλλα και μας ξαναδινουν πισω τη χαρα της απλοτητας και της αμεσοτητας του ροκ που, ειναι αληθεια, λειπει τα τελευταια χρονια. Εχουν αναρτησει τεσσερα μονο τραγουδια στο myspace τα οποια δινουν δωρεαν εδω ,μετα την απαραιτητη εγγραφη. Οσοι μπειτε στον κοπο ,θα περασετε ενα πολυ ευχαριστο απογευμα με γρηγορα ,μελωδικα και απεριττα, τραγουδια με παλμο και ζωντανια. Ηδη ειναι στο στουντιο για το πρωτο τους E.P. ,εχουν δωσει μια μονο συναυλια ,αλλα φαινεται οτι θα πανε μπροστα..Τους ευχομαστε καλη επιτυχια...

!!!!!

-Οχι πως ενδιαφερει και πολυ (πλακα κανω),αλλα οι πληροφοριες λενε οτι θα ερθουν και οι JANE'S ADDICTION τελικα ,παρεα με τα ΕΝΝΙΑΙΝΤΣΑ ΚΑΡΦΙΑ.Στους Βραχους (ευτυχως) κατακαλοκαιρο .20 Ιουλη....Να θυμηθω μονο να νοικιασω ελικοπτερο, για να φτασω εγκαιρα απο τις διακοπες.. -Και οι PIXIES στο EJEKT ? Πεμπτη 18 Ιουνη ,μαζι με αλλους. Μα Πεμπτη ? Πεμπτη ??? ....Τελικα το να πας σε συναυλιες αρχιζει και γινεται δυσκολη υποθεση, μα τον Τανταλο !