Σελίδες

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Autumn Heat Wave ! ...DIRTY FUSE are back !

  

Οι αγαπητοί DIRTY FUSE θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ ''Last Wave'' κάπου στα μέσα του καλοκαιριού. Θα ήταν κάτι φυσικό. αλλά τελικά θα το κυκλοφορήσουν μέσα στον Οκτώβριο και ήδη η προακρόαση ανεβάζει θερμοκρασίες.
Δεκαπέντε συνθέσεις που αναζωπυρώνουν τις garage και surf εξάψεις,ένας ηχητικός συνδυασμός που στέκει μακριά από γραφικότητες και τυπικότητες. Είναι λίγο πιο πολύπλοκες οι συνθέσεις τους και σίγουρα υπογράφουν τραγούδια πολλών ακροάσεων.

Δύο τραγούδια γράφτηκαν από τον surf βετεράνο Jim Skiathitis των THE ATLANTICS που τα παραχώρησε στη μπάντα αντί να τα ηχογραφήσει ο ίδιος ( Islands In The Surf και Stranger In Mykonos ) και έτσι όπως όμορφα τα ηχογράφησαν τα  παιδιά , μάλλον έπραξε σωστά. Επίσης υπάρχει μόνο μία (!) αλλά καυτή διασκευή στο '' The New Victor '' του Dick Dale
Να σημειώσω ότι στο ''Midnight Heat Wave'' κόντεψα από να πιστέψω ότι ακούω μουσική για b-movie ενώ το ρεμπετοδελικό  ''The Doctor'' έχει τόση ομορφιά που ασφυκτιά στο ενάμιση λεπτό και απαιτεί περαιτέρω ανάπτυξη.
 Ήθελα δεν ήθελα λοιπόν άφησα αυτό το τελευταίο κύμα να με παρασύρει για μια τελευταία καλοκαιρινή βουτιά αλλά μάλλον με βλέπω για χειμερινές σερφ καταδύσεις.
Να σημειώσω ότι για να εορταστεί όπως πρέπει αυτή η κυκλοφορια τα παιδιά θα δώσουν μια συναυλία στο Κύτταρο την Παρασκευή 3/10 παρέα με τους THE SOCIAL END PRODUCTS και τους THE THRILLER .
Το ''Last Wave'' είναι το καλύτερο άλμπουμ των DIRTY FUSE και δίνουν στο είδος ένα ακόμα τόνο αίγλης. Οι Surf Πατέρες θα ήταν υπερήφανοι....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου