Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Να στέρεψε το πηγάδι λέτε ?

Είπαμε. Το ''Since I Left You '' είναι το άλμπουμ που 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ακούγεται στο Σπίτι με τη δέουσα ευλάβεια. Ακόμα με συγκινεί,ακόμα με ταξιδεύει. Η ονειρική ,ασταμάτητη ροή του,η σοφία και η φιλοσοφία πίσω από τα σαμπλ που χρησιμοποιούνται σε αυτό το Έργο Τέχνης δεν έχουν βρεί αντίπαλο δέος.
Όλα αυτά τα χρόνια οι φήμες για ένα δεύτερο άλμπουμ από τους AVALANCHES και η αναμονή,θυμίζουν την υστερία με τις φήμες γιά το καινούριο άλμπουμ των MY BLOODY VALENTINE.
Πέρυσι το YouTube ξέβρασε ένα βίντεο που ,υποτίθεται ακούγεται απόσπασμα από το επερχόμενο δίσκο φάντασμα αλλά αμφισβητείται εντόνως.

Επίσης πολλά μπλογκ απο το Μάρτη και μετά ποστάρουν σχετικά μ'ένα mixcd του συγκροτήματος που ανακατεύει Bob Dylan,Beach Boys,Mr. Oizo, Guns'n' Roses κλπ.
Έχει το σημαδιακό τίτλο ''After The Goldrush'' και είναι ένα 39λεπτο απολαυστικό όργιο ικανοτήτων και φαντασίας επιλογών.Το ακούω απο τη αρχή μέχρι το τέλος,χωρίς να το βαριέμαι όπως με την πλειονότητα των mixcd.Αντίθετα θα εξακολουθώ να το ακούω ,θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι στο Σπίτι και θα χορεύεται ασταμάτητα.

Σαν dj καλά τα πάνε λοιπόν οι AVALANCHES. Σαν τους καλούς χρυσοθήρες ,χτυπάνε τις καλύτερες και σπάνιες φλέβες χρυσών σαμπλς και είτε φτιάχνουν βέρες για γάμους ,είτε σε καιρούς έμπνευσης ,ολόκληρες συνθέσεις μονάδικές και πανάκριβες.Το ''After The Gold Rush'' ανήκει στην κατηγορία των προσιτών κοσμημάτων που μπορείτε ακόμα και να κλέψετε.
'Οσο για το καινούριο άλμπουμ, το αυτί μου έπιασε κάτι περί καθαρίσματος σαμπλσ. Να σημαίνει κάτι άραγε ?
Track List [του After The Goldrush]
1 Bob Dylan - Why Do You Treat Me Like You Do?
2 Beach Boys - Matchpoint Of Our Love
3 Chemical Brothers - Star Guitar
4 KLF - 3 Am Eternal
5 Basement Jaxx - Light Your Lighter
6 Artist Unknown - Shady
7 Q Tip - Breathe And Stop
8 Aldo Bender- Acid Enlightenment
9 Thomas Bangalter - Turbo
10 Phoenix - If I Ever Feel Better (Todd Edwards "Dub Better" remix)
11 Mr Oizo - M Seq
12 Felix Da Housecat - Strobe
13 DJ Funk - Booty Perc-U-Later
14 BS 2000 - Nobody Beats BS 2000
15 DJ Funk - Every Freakin Day
16 Aphex Twin - Afx237 v7
17 Shimon & Andy C - Bodyrock
18 Avalanches - Frontier Psychiatrist
19 Bubba Sparxx - Ugly
20 Bobby Digital - Must Be Bobby
21 DJ Zinc - 138 Trek
22 Dr Dre - Forgot About Dre
23 Chemical Brothers - It Began In Africa
24 Underworld - Rez /Cowgirl
25 Guns N Roses - Welcome To The Jungle
26 Thomas Bangalter - Colossus
27 Mc5 - Tonite
28 Missy Elliot - Get Yr Freak On
29 George Michael - Faith
30 Destiny's Child - Jumpin Jumpin
31 Foundation Players - Fireball
32 Eminem - The Real Slim Shady
33 Xpress 2 - Smoke Machine
34 Missy Elliot - One Minute Man
35 J Walk - Soul Vibration
36 Princess Superstar - Wet Wet Wet
37 Queen - I Want To Break Free
38 Detroit Grand Pubahs - Sandwiches
39 Daft Punk - Oh Yeah
40 Hall And Oates - I Cant Go For That (No Can Do)
41 Aphex Twin - Windowlicker
42 Beach Boys - Johnny Carson

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαργαριτάρι. Το νέο άλμπουμ της May Roosevelt.

 Έξι παρά κάτι χρόνια μετά το '' Junea '', η  May Roosevelt   επέστρεψε με τον νέο της δίσκο '' Pearl ''. Το '' Junea '' «διαδραματιζόταν» σε ένα περιβάλλον τεχνητού κόσμου, μουσικής Α.Ι. αλλά δημιουργημένο με κυριαρχική αντιπαραβολή του πνευματικού και συναισθηματικού κόσμου πάνω στα μικροκυκλώματα. Το νέο της άλμπουμ είναι εξίσου αιθέριο αλλά υπάρχει λιγότερη τεχνολογία, λιγότερη διάθεση για ρυθμικό συγχρονισμό με την πραγματικότητα και περισσότερα φυσικά έγχορδα. « Στις δέκα συνθέσεις του πέμπτου της δίσκου, τα synthesizers της May Roosevelt συναντούν για πρώτη φορά τους ήχους ενός κλασικού κουαρτέτου εγχόρδων. Νεοκλασική μουσική και ρομαντική electronica συνδυάζονται, με το theremin να πρωταγωνιστεί, τυλίγοντας το ορχηστρικό αυτό ηχητικό σύνολο, άλλοτε σε διάλογο με τα απαλά φωνητικά της May Roosevelt και άλλοτε δημιουργώντας τους δικούς του αιθέριους κόσμους », αναφέρει το δελτίο τύπου και αυτή είναι η πλήρης εικόνα ως προς τη δομή κ

MEET UP! festival_ MAKE ME HAPPY RECORDS 7 YEARS ANNIVERSARY, death disco, 3_4.11.2023.

  Επτά χρόνια δραστηριότητας γιόρτασε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η make me happy! records . Η εταιρεία στο πνεύμα της πρώτης «αθώας» εποχής των ανεξάρτητων εταιρειών συνεχίζει και ελπίζουμε να συνεχίσει με το πνεύμα και την όρεξη σε ακόμα δημιουργικότερα επίπεδα για περισσότερα χρόνια ακόμα. Χωρίς να έχει ξεπουλήσει τη βασική της αρχή, έχει φτάσει σε σημείο που κυκλοφορίες της έχουν και διεθνή διανομή και πολύ καλή φήμη στους σχετικούς κύκλους της ανεξάρτητης κιθαριστικής ποπ και ροκ.  Κάθε κυκλοφορία της έχει την ποιότητα και τη σφραγίδα εγγύησης ότι αυτό που αγοράζει και ακούει ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν θα τον απογοητεύσει στη χειρότερη περίπτωση και στην καλύτερη θα τον συντροφεύει σε κάθε δραστηριότητα.  Το διήμερο που μας πέρασε θα είχε όλο το δημιουργικό ρόστερ της να γιορτάζει αλλά τελικά δύο μπάντες ( MODEL SPY  και TA TOY BOY ) δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή λόγω ανωτέρας βίας.  Η πρώτη μέρα είχε κυρίως νοσταλγικό χαρακτήρα, θα ήταν μία κοινότυπη περιγρα

Yodashe: Η επιστροφή!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με την Yodashe και το πρώτο προσωπικό της single ‘ ’ Take Your Time ’’. Πρόσφατα μας ενημέρωσε ότι τα περασμένα δύο χρόνια ήταν «χαμένη» στα στούντιο του Πανεπιστημίου Goldsmiths στο Λονδίνο σπουδάζοντας μουσική παραγωγή. Πλέον οι σπουδές ολοκληρώθηκαν και σαν πτυχιακή έχει ετοιμάσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε δικιά της παραγωγή, φυσικά, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συμβουλές και γνώση από τον επιβλέποντα καθηγητή της Mikko Gordon , παραγωγό και μηχανικό ήχου που όχι μόνο διδάσκει και έχει δημιουργήσει το στούντιο του πανεπιστημίου αλλά έχει συνεργαστεί με τους ARCADE   FIRE , Gaz  C oombes και κυρίως με τους THE SMILE και τον Nigel Godrich . Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και τραγούδια να μοιραζόμαστε από αυτό μέσα από τις εκπομπές και εδώ, προς το παρόν θα ξεκινήσουμε το «ζέσταμα» με δύο τραγούδια που δεν θα υπάρχουν στο άλμπουμ. Το ‘’ Salarywom